Majd minden nap kapok valamilyen rendkívüli, egyszeri és megismételhetetlen ajánlatot arra, hogy a márkámmal szponzoráljak valamit. Nincs olyan dolog a világon, amihez ne tudna kapcsolódni egy sörmárka, összefüggése szinte mindennel kimutatható. A leghumorosabb kétség kívül az Magyarorszásgi Emu-tenyésztők Éves Konferenciájának támogatási kérelme volt - akkurátusan levezetve, miért csakis egy ilyen remek sörmárka állhat a rendezvényük mellé. Majdnem meggyőztek. :))

Van, aki nagyon profi prezentációs anyagot küld, színes-szagos-szélesvásznút,  mások csak két-három sort írnak és volt olyan is, akinek a kézzel írt levelét a postás hozta.

Van, aki sok sok adatattal, képpel, ténnyel, háttérinformációval szolgál, de volt olyan is, aki csakis személyesen akarta (volna) elárulni, mi lenne az ajánlat tárgya.

Mindvégig igyekeztem megőrizni a racionalitásomat, és csak azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik valóban arra érdemesek. Viszont a lelki terrort, a szaporodó telefonhívásokat, a leveleket, a kérdéseket, a kérdőre vonásokat, sürgetést, a miérteket és az értetlenséget, erőszakosságot nagyon nehezen viselem. Biztosan vannak olyanok, akik élvezik a hatalmat a kezükben, hogy ők szelektálhatnak, megmondhatják a tutit. Engem az ilyesmi mindig is frusztált. Az érzés, hogy mások az én döntésemtől függnek.  Egyetelen ellenszere a rossz érzéseknek az egészéges önbizalmom. Vagy ha az ember totálisan és magasról leszarja embertársait. Vannak a döntési pozíciónak (ha úgy tetszik, hatalomnak - nekem nem tetszik) sokkal szimpatikusabb vetületei is, de erről majd egy másik posztban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapirgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr241556088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása