Ma van a napja. 7 hónaposan és 6 naposan. 4 napba telt, mire rájött, hogy miért jó a kúszás. Vagyis, hogy a módszer segítségével érdekes dolgokhoz oda lehet jutni.  A technika eddig is megvolt, csak a motíváció hiányzott, hogy komolyabb erőfeszítésket eszközöljön ki kis testéből. Mától van értelme erőlködni. Mindezt 2 hetes fenékrázás előzte meg.

Felismerése óta Adél megállíthatatlan. Alig eszik, alszik, csak megy és megy és megy. Minden annyira izgalmas, hogy azonnal meg kell tapogatni-nyalogatni, felhasználva az újonnan szerzett képességet!

Így indulunk Londonba holnap. Már látom, ahogy a ülés-sorok alatt tapizza az utasok cipőjét. Szóval, aki holnap délután csillogó cipőben száll fel a Malév 614-es járatára, az számítson ingyenes cipőtisztításra. Én szóltam előre...

4 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://kapirgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr582267157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kandi 2010.09.06. 21:33:53

:) Gratulálok!
Nálunk Rita már 5 hónapos lesz, ő már 1 hónapja nagyon menne, de egyenlőre még csak hátrafelé halad. Kapálózik-kapálózik, és közben meg hátracsúszik. Remélem ő is hamar ráérez:)

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2010.09.12. 14:43:41

@kandi:
Rá fog, és hatalmas boldogság lesz neki, hogy végre közelednek és nem távolodnak a színes, zörgős, izgi dolgok! :)

Athe 2010.09.16. 13:16:59

Gratula Adélnak!:) Augusztus elején Eszter is kúszni kezdett, mostanra már vérprofi, és az egész lakást bebarangolja egyedül (néha nem kis riadalmat okozva ezzel nekünk). Most attól tarok hogy akkora sikerélmény neki a kúszás, hogy mászni majd nem is akar (négykézlábazás megy, de csak arra használja, hogy fekvésből felüljön).
De azért tök jó nézni, ahogy a ki magatehetetlen újszülött egyszer csak ilyen információ éhes, örökmozgó-felfedező babává válik, nem? Én nagyon élvezem :)

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2010.09.19. 23:04:19

@Athe:
Hát igen.. korábban rácsodálkoztam a szülők milyen apró teljesítményeknek tudnak örülni, de aztán amikor ránézel a teljesen tehetetlen kicsire, aki hazajött veled a kórházból, rájössz, mekkora dolog, hogy megfog dolgokat, felül, mosolyog, megismer! :))
süti beállítások módosítása