Nagyon nehéz objetíven horoszkópot nézegetni abban az esetben, ha az ember ismeri az illetőt, akiről szó vagyon. Képtelenség ugyanis elvonatkoztatni a fejünkben lévő tudástól, emélkektől, gondolatoktól.

Egy bébinek is van személyisége, ez nem vitás! Ezért aztán nem néztem meg részletesen Adél csillagjait, mert tudtam, hogy addig nézem, amíg a számomra szimpatikus tulajdonságokat, illetve a saját első tapasztalataimat bele fogom képzelni. :)

Másrészt vannak, akik nálam sokkal jobban értenek az asztrológiához, ezért álljon itt egy szakértő első gondolat-rohama (copyright E):

 "... rák ascendens, rajta a leszálló holdcsomópont, aminek a kérdésében óvatosan közelít az asztrológia, az én érzésem szerint fontos karmikus jelölő, főleg, ha ilyen kulcsponton van, szóval szerintem, hangsúlyozom, hogy szerintem, valami fontos dologért jött amit teljesítenie kell. Rákban áll, vagyis érzelmi motiváció, amit nagyon racionálisan fog véghezvinni, hisz minden más fontos dolog föld, illetve levegő jegyben áll. Bak merkúr, szűkszavú de pontos kommunikáció, vízöntő nap és vénusz független, szabad, kreatív világszemlélet. Nyolcas házban, sőt a csúcsán, ami különösen erőteljessé teszi a bolygót, szóval az a mélységek kutatása. Hold ikrek mozgékonyság szellemileg, de tizenkettes házban önmagára koncentráltan, nem a világ számára csillogtatva. Van tűz is, oroszlán mars a kettes házban, amit akar azt eléri, de korához képest hamar el fog gondolkozni, hogy mire is a nagy akarás. Uránusz az mc-n különleges életpálya... biztos nem bankban fog stemplizni.:) Érdekes a hold neptunusz trigon, elvágyódás a világból, illetve a saját világod kiépítése, miszticizmus, speciális megérzések."

 

Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapirgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr991806178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Athe 2010.03.10. 17:28:42

tök jó, hogy ilyeneket meg lehet nézni horoszkóp gyanánt :)
Nekem eddig a horoszkóp ugye max a különböző netes oldalakon megjelent csillagjegyek jellemzésében merült ki

(majd megnézed nekem a vízöntő bak aszcendenssel jellemzőit? :) )
süti beállítások módosítása