Minden valamire való magazinban van buta horoszkóp rovat, ezért lesz itt is, de ennek nem kell feltétlen ostobaságnak lenni, hiszen mindez csak egy emberkének szól :)

Így néz ki ma (most 14.00-kor) az égbolt:

Amit eddig lehet látni, az a bolygók elhelyezkedése az égövi jegyekben, illetve néhány stabilabb fényszög. Ezekben nem lesz nagy változás az elkövetkezendő héten, ugyanis a bolygók általában lassabban mozognak a napnál, de semmi estre sem napok, hetek alatt van nagy változás. Kivéve persze a Holdat (csillagászatilag a Hold nem is bolygó, de az asztrológiában úgy tekintünk rá, hiszen fontos égitest), ez és a házak pozícióját a fényszögekkel nem érdemes most még nézni, hiszen ez percről percre változik minden nap.

 

Szóval a gyerekem VÍZÖNTŐ lesz, ez már biztos. Kreatív, szárnyaló, újító, kísérletező, szabadságimádó és néha szeszélyes is.

Vízöntő nap mellé jár egy vízöntő Vénusz is, ami a szeretet-kifejezését testesíti meg. Ebben is hasonlóan flörtölő, újító kis lélek lesz, sok-sok baráttal, de nem csodálkoznék rajta, ha nem lenne olyan nagyon ragaszkodós típus és jó sok kapcsolatot kipróbálna viszonylag rövid idő alatt.

Itt van aztán a Mars, ami egy maszkulin szimbólum, igazi férfias jegyben jár és ez az Oroszlán. Ez a bolygó az akaratról szól és annak érvényesítéséről, ami ez esetben harcias és határozott és egyben jelent egyféle önérvényesítést is. Ez komoly fizikai akaraterőt is jelent.

Merkúr. Kommunikáció, gondolkodás, intelligencia, tanulás. Mindez ez föld jegyben, ami a bak. Világos beszéd, tudatosság, akaraterő a tanulásban. Néha talán túlságosan óvatos, néha tekintélytisztelő és formális.

A Szaturnusz az egyik legkeményebb dió, hiszen ez arról szól, hogyan viszonyul majd az ember a neki nem tetsző helyzetekhez, konfliktusokhoz, csalódásoshoz, kudarchoz, akadályokhoz. Kapírgáló mérlegelni fog ilyen esetekben, hiszen a mérleg jegyében fog járni ez a bolygó. Ez a bolygóállás és az ebből fakadó felelősségteljesség kompenzálja, stabilizálja majd a vízöntő szárnyalását.

Jupiter picit megelőzte a napot és ő már a halakban jár. Ez a bolygó a hitről szól, és ez az egyetlen bolygó, ami vízjegyben jár majd.

A többiek, Plútó, Uránusz és Neptunusz, olyannyira lassan mozognak, hogy hosszú évekig járnak egy-egy jegyben, ezért általában nem szoktak egyéni szinten következtetéseket levonni évövi pozíciójukból, ezek sokkal inkább generációs jellemzőket mutatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapirgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr51687554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Athe 2010.03.02. 14:28:06

csib, mit is mondtál a vízöntőkről? Hogy nem szabad rájuk erőltetni mindenféle szabályokat? Vagy valami ilyesmi volt, ugye?

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2010.03.03. 17:05:09

Szerintem ki kell találni, mi az Ő szabálya, és azt alakítani a neked kívánatos irányba! És közben elhitetni vele, hogy nincsen szabály :))
süti beállítások módosítása