Holnaptól újra dolgozom. Biztosan hamar elkap majd a sörgyári hangulat, hiszen egy csodás pilseni úttal kezdem a robotot, ahol komlószedés és sörcsapoló tanfolyam is vár rám – igazi klasszikus fél-komoly csapatépítő program. Megint lesznek osztálytársaim és írhatok majd briefeket is. Talán még a nevem is visszakerül azokra a bizonyos listákra, és jönnek megint meghívók, amikre úgysem tudok gyakran elmenni, hiszen az életem már más lett azóta. Talán kapok majd vicces reklámokat is, ha ki tudom majd őket válogatni szponzori ajánlatok közül.

Hiányozni fognak a délután játszóterezések, a limitált tematikájú beszélgetések a többi kismamával, és a baba-mama torna, meg az ottani társaság is nagyon. Hiányozni fog a szabadság, de nem fog hiányozni a semmittevés. Hiányozni fog a kislányom, de remélem nem fogok sokat sajnálkozni azon, hogy nincsen velem a nap minden percében, hanem a gondolataimat kitöltik majd a nagyon fontos feladataim, ami rendkívül magabiztosan végzek majd el. Azt ígérem, hogy a jövőben igyekszem gondosan ápolni a kapcsolataimat a külvilággal, hogy a világ ne törpüljön ismét a munka köré!

A bejegyzés trackback címe:

https://kapirgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr913193210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása