Miután Kaprigáló mandátuma már egy hete lejárt, viszont igen kevés jele mutatkozik annak, hogy készülődne kifele, holnap reggel be kell feküdjek a kórházba.

Mivel erősen fogyóban vannak a belső tápanyagkészletek, folyamatos orvosi felügyeletre lesz szükségem. Remélhetőleg nem hagynak örökre terhesen, ezért elsőként megpróbálkozunk mindenféle kíméletesebb, stimulálós módszerrel kipiszkálni, de ha a hét végéig semmi sem segít, akkor meg kell indítani a szülést egy szurival. Reméljük, erre nem kerül sor és addig is meggondolja magát.

Fogalmam sincs, mit fogok a következő napokban csinálni bent 25 észosztó kismama és ugyanennyi bömbölő csecsemő közt, azzal a  tudattal, hogy de jó nekik, ők már túl vannak a nehezén... Ráadásul látogatási tilalom is van, így örülök, ha a Petit napjában egyszer be tudom könyörögni. Majd próbálok olvasni, meg ilyesmi.

Szóval a filmekből ismert, rohanjunk a kórházba jelent ezúttal elmaradt ...  én pedig el leszek tűnve jó pár napra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapirgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr931704267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása